Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΙ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ...






Τρομερή περίπτωση αυτός ο Παπαδόπουλος. Δεν έχουμε τίποτε προσωπικό με το νεαρό σύντροφο της Αλεξίας, αλλά ο τύπος πρέπει να έχει καβαλήσει χοντρό καλάμι. Νόμιζε ότι θα γίνει ο νέος Σημίτης! Τον... 
έπαιξε το σύστημα για 2-3 μέρες (στις εποχές μας, το "σύστημα" καλό είναι να μην σε παίζει, καλύτερα να σε βρίζει αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό!), πίστεψε ότι θα γίνει αρχηγός κόμματος(!) εμφανίστηκε ως ο εκφραστής της κεντροαριστεράς(!) και τελικά αφού όλοι κατάλαβαν ότι το εγχείρημα θα γελοιοποιηθεί, οι ίδιοι που τον ανέδειξαν τον έθαψαν με τη μια!
Καβαλημένος εντελώς ο τύπος...



















http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5005.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com