Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κλιμάκιο πρακτόρων της CIA ψάχνει στην Αθήνα τον Ξηρό ...





Κλιμάκιο ειδικών πρακτόρων της CIA βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα και ήδη αναπτύσσει αυτόνομη δραστηριότητα για να εντοπίσει τον δραπέτη τρομοκράτη Χριστόδουλο Ξηρό.
Οι Αμερικανοί πράκτορες καταγράφουν όλα τα στοιχεία που αφορούν τις νεοσύστατες τρομοκρατικές ομάδες ενώ παράλληλα με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτουν πιστεύουν ότι θα φέρουν αποτελέσματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί συναντήθηκαν με πρώην έμπειρα στελέχη της αντιτρομοκρατικής ενώ αποφεύγουν τη συνεργασία με την ηγεσία της ΕΛΑΣ γεγονός που έχει εξοργίσει τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης.
Απαντώντας στην πρόκληση των Αμερικανών ο Νίκος Δένδιας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις της αστυνομίας και όχι μόνο την αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό και σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.
Είναι πλέον ζήτημα τιμής για την αστυνομία να φτάσει στη σύλληψη του δραπέτη πριν από τους Αμερικανούς.








http://armynews.gr/?p=14002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com