Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

“Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ”-ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”(ΒΙΝΤΕΟ) ...




Νέες καταγγελίες για παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης στην πορεία της ανακριτικής διαδικασίας για την προφυλάκιση βουλευτών της Χ.Α έκανε στη Βουλή, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Η καταγγελία προβάλλεται μέσα από το site της εθνικιστικής παράταξης:
“Νέα τροπή παίρνει η δικαστική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής μετά την σημερινή επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
Αποκαλύφθηκε ότι ο υπουργός του Σαμαρά παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης την ώρα που ανακρίνονταν οι βουλευτές και ο Αρχηγόςτου Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αττικής του κόμματός μας απαίτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αθανασίου για να αποκαλυφθεί ότι την ώρα της ανάκρισης καλούσε επιμόνως την προϊσταμένη του πρωτοδικείου Τσάμη (που προΐσταται των ανακριτών που διενεργούσαν την ανάκριση!).
Υπό το βάρος των αποκαλύψεων και σε κατάσταση πλήρους αμηχανίας ο Αθανασίου, ομολόγησε πως πράγματι έπαιρνε τηλέφωνο την συγκεκριμένη δικαστικό από το εξωτερικό (!) για να… “ενημερωθεί για την πορεία της ανάκρισης”. Λες και η προϊσταμένη του πρωτοδικείου είναι πρακτορείο ειδήσεων!
Αυτή η σκανδαλώδης παραδοχή που έχει καταγραφεί στα πρακτικά της βουλής αλλάζει εξ ολοκλήρου τα δεδομένα της υπόθεσης. Πρόκειται για τεράστια και πρωτοφανή παρανομία, η οποία θα διερευνηθεί δικαστικά και κάθε υπεύθυνος θα κληθεί να λογοδοτήσει.
ΥΓ. Ο υπουργός του Σαμαρά παραδέχθηκε πως η ανακρίτρια Κλάπα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ΔΗΜΑΡ και πως μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών, όταν η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης”.












makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com