Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

"Κοκορέτσι" στο Αιγαίο από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία ...




<<Το βιολί -βιολάκι>> με τις παραβιάσεις ''κοκορέτσι'' από τα τουρκικά αεροσκάφη Ηλεκτρονικού Πολέμου (και Ναυτικής Συνεργασίας) CN-235. Σήμερα, έβγαλαν στο Αιγαίο τρία από που και συνολικά έκαναν 17 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Β.Κ. και ΝΑ Αιγαίο. 

Το άξιο καταγραφής - και αξιολογήσεως είναι το,ότι το ένα από τα CN-235 επανέλαβε αυτό που έχουν αρχίσει να κάνουν συστηματικά κάθε 2-3 ημέρες, δηλαδή να μπαίνει από ΝΑ Ρόδου και περνώντας  ανάμεσα από τα νησιά του αν Αιγαίου ( και παραβιάζοντας 14 φορές τον ΕΕΧ, όπως σήμερα), βγαίνουν από το FIR Aθηνας στο ύψος της Λήμνου (ή αντιστρόφως)... Τα άλλα δυο CN-235 - το ένα σε ΝΑΤΟική αποστολή - έκαναν από συνολικά 3 παραβιάσεις.

 
Όπως έχει αποκαλύψει το OnAlert,  και αυτή την φορά τα  CN-235 αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν από ζεύγος F-16 , σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com