Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ... Νέες αποκαλύψεις για τον Χρ. Ξηρό ...

"Δεν πάει άλλο, πρέπει να αναλάβουμε δράση".
Ο Χριστόδουλος Ξηρός, αυτό φέρεται να είχε πει σε άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του, προαναγγέλοντας όχι μόνον την απόδρασή του, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια, αν αυτή πετύχαινε.
Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο δραπέτης φέρεται να είχε πει στο ίδιο άτομο, πως έχει βρει ομάδα έτοιμη για δράση και έτοιμη να τον ακολουθήσει στη "δράση" όπως αυτή εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε στο μήνυμά του μέσω βίντεο.
Η Αστυνομία πιστεύει πως η παραπάνω πληροφορία έχει μεγάλη δόση αλήθειας, αφού αποδεικνύεται από την πορεία των πραγμάτων, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός, όχι μόνον απέδρασε, αλλά έχει δίπλα του ένα ολόλκληρο δίκτυο έμπιστων ατόμων που τον κρύβουν και "μεταφέρουν" προς τα έξω τα μηνύματά του.
Η Αντιτρομοκρατική έχει ήδη προχωρήσει σε έρευνες και συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλες τις προηγούμενες μέρες, σε μια προσπάθεια πρώτον να βρει το δίκτυο υποστήριξης του Ξηρού και δεύτερον να προλάβει ενδεχόμενο "χτύπημα".
Παράλληλα μια σειρά από στόχους που θεωρούνται "υψηλού κινδύνου" απολαμβάνουν αυξημένης φύλαξης, αλλά ο αγώνας δρόμου των Αρχών να φτάσουν στο δραπέτη τρομακράτη συνεχίζεται χωρίς διακοπή. 
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr