Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ελληνικό νησί παράδεισος πορνείας ...





Aπίστευτες ιστορίες με φόντο ανθρώπινα κορμιά βλέπουν τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας στην Κρήτηκαθιστώντας σαφές ότι στην περίοδο της οικονομικής κατάρρευσης της ελληνικής κοινωνίας μόνο η βιομηχανία της λευκής σάρκας δε γνωρίζει κρίση.
Όπως έδειξαν οι τελευταίες εξιχνιασθείσες υποθέσεις από τις αστυνομικές αρχές οι Ανατολικής προέλευσης καλλονές για τις οποίες κάποιοι πληρώνουν 2000 ευρώ τη μέρα ως και 6000 ευρώ το τετραήμερο αποτελούν την ελίτ της πορνείας αφού έχουν εντοπιστεί γυναίκες να προάγονται στην πορνεία και με 10 ευρώ τη φορά για μερικά λεπτά ερωτικής πράξης.
Τα πολυτελή διαμερίσματα ή και οι σουίτες ξενοδοχείων δεν είναι τα μόνα μέρη όπου εκδίδονται γυναίκες αφού αυτό γίνεται και σε τουαλέτες μπαρ, σε καταγώγια, σε αυτοκίνητα ή και στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου κλούβα.
Η ταρίφα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του irakliolive.gr, στους οίκους ανοχής κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 ευρώ και όπως λένε οι ιερόδουλες η δουλειά έχει πέσει κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της κρίσης. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αφού υπάρχει ωράριο εργασίας και συνθήκες υγιεινής που επιβάλλουν τη χρήση προφυλακτικού ενώ οι γυναίκες που δουλεύουν περνούν από έλεγχο γιατρού τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση ενώ συχνά εξετάζονται και για τον ιό του Aids, την ηπατίτιδα και άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Κάποιες από αυτές έχουν σταθερούς πελάτες που τις επισκέπτονται συχνά και έχουν πιο προσωπική σχέση μαζί τους.
Εκατοντάδες οι γυναίκες που εκδίδονται
Τα μπαρ, οι αγγελίες σε εφημερίδες, η ενημέρωση «στόμα με στόμα» και οι συστάσεις από παλαιούς ευχαριστημένους πελάτες αποτελούν τους τρόπους διακίνησης στην παράνομη πορνεία. Ο αριθμός των γυναικών που εκδίδονται άγνωστος ωστόσο η αστυνομία κάνει λόγο για εκατοντάδες που δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν και να στοιχειοθετηθεί η παρανομία εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του αδικήματος. Δυστυχώς όπως στις περιπτώσεις των εκβιασμών απαιτούνται προσημειωμένα χαρτονομίσματα γιατί αλλιώς δε «δένεται» η υπόθεση, αφού αν μια ενήλικη γυναίκα δηλώσει ότι έχει ερωτικές επαφές με τη θέληση της φυσικά δεν αποτελεί αδίκημα.
Εκβιασμοί και ξυλοδαρμοί
Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά όσο φαίνονται, αφού σε αρκετές περιπτώσεις που έχουν εξιχνιαστεί στο παρελθόν γυναίκες έρχονταν από μαστροπούς αλλοδαπούς από το εξωτερικό που τους έταζαν κανονικές δουλειές στη … γη της επαγγελίας και παραδίδονταν στους ντόπιους προαγωγούς που είχαν τις άκρες. Οι γυναίκες φυλακίζονταν στην κυριολεξία, εκβιάζονταν και με άγριους ξυλοδαρμούς αναγκάζονταν να πηγαίνουν με αμέτρητους πελάτες.
Ένα σημείο αιχμής στην παράνομη πορνεία φαίνεται να είναι τα μπαρ που σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούν χωρίς άδειες και προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες. Από ακριβά κερασμένα ποτά στις κοπέλες ως κουβέντα και συμφωνίες για να τελειώσουν τη βραδιά τους με μια κοπέλα της επιλογής τους. Το γεγονός ότι οι πελάτες δεν φεύγουν από το μπαρ με την κοπέλα αλλά πηγαίνουν στο χώρο που έχουν συμφωνήσει και άνθρωπος τους καταστήματος μεταφέρει και τους παραδίδει τη γυναίκα αργότερα απλώς δείχνει ένα οργανωμένο σύστημα πορνείας που προστατεύεται από τυχαίους παράγοντες που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν το κύκλωμα. Στις εφόδους της αστυνομίας ο δηλωμένος ως υπεύθυνος του καταστήματος που μπορεί και να είναι απλώς και ένας αχυράνθρωπος που πληρώνεται για να εκπροσωπεί … την επιχείρηση στα αυτόφωρα αλλά και οι κοπέλες γιατί δεν έχουν άδεια εργασίας και δε φορούν … λευκό επενδύτη.
Το ενδεχόμενο της προαγωγής στη μαστροπεία ανηλίκων κοριτσιών αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία.







http://www.makeleio.gr/?p=51908

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com