Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αβραμόπουλος - Μπαλτάκος : Τι και ...ποιους "έφαγαν" σε γεύμα στη ΛΑΕΔ ...



Τέτοιο γεύμα, τέτοιες μέρες σε τέτοιο μέρος αποτελεί είδηση. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συνέφαγε με τον Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Τι έφαγαν να ρωτήσουμε ή …ποιους έφαγαν;

Το μενού είχε φακές. Η συζήτηση όσο κι αν δεν πρόκειται να …σπάσουν και να το παραδεχτούν δεν μπορεί να μην είχε και θέμα κρίσεων Αρχηγών. Κι αυτό όχι μόνο επειδή στην μία πλευρά του τραπεζιού κάθονταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αλλά επειδή πασίγνωστο το ενδιαφέρον -για να μην πούμε εμμονή- του Γραμματέα Τάκη Μπαλτάκου με τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αβραμόπουλος είπε τις σκέψεις του, ο Μπαλτάκος τις δικές του και αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Και για όσους θα αλλάξουν και για όσους θα παραμείνουν. 

Εννοείται επαναλαμβάνουμε ότι και οι δύο πλευρές ορκίζονται ότι δεν είπαν τίποτα για κρίσεις. 



















onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com