Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Η εφορία πήρε 2,5 ευρώ από τη σύνταξη ανάπηρης γυναίκας! ...





Της δέσμευσαν και τα 20 ευρώ που είχαν απομείνει σε λογαριασμό της στο Τ.Τ.
Στην Ελλάδα του μνημονίου την ώρα που κάποιοι μεταφέρουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χωρίς να πληρώνουν φόρους, την ώρα που δήθεν επιχειρηματίες με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάνουν ντόλτσε βίτα τρώγοντας σούσι στο Κολωνάκι, η εφορία τσακίζει τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους παίρνοντας τους ακόμα και 2,5 ευρώ από το λογαριασμό.  
Την ώρα που το πανελλήνιο ταρακουνιέται συθέμελα από τα σκάνδαλα και τις μίζες του Τ.Τ. και των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα σαΐνια του υπουργείου Οικονομικών «βγάζουν από τη μύγα ξύγκι» και εφαρμόζουν όλη τους την αυστηρότητα σε ανήμπορους συμπολίτες μας.
Μια καταγγελία  που έγινε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά σοκάρει. Εφορία πήρε 2,5 ευρώ από λογαριασμό ανάπηρης γυναίκας από τα 9 ευρώ που είχαν μέσα στο λογαριασμό της. Παράλληλα όπως κατήγγειλε η κ. Αντιγόνη στον δημοσιογράφο, είχε και 20 ευρώ στο Τ.Τ. Όταν πήγε να κάνει ανάληψη για να πάρει έστω λίγο ψωμί, της είπαν ότι τα 10 ευρώ τα πήρε η εφορία και τα υπόλοιπα 10 ήταν και αυτά δεσμευμένα.
Όπως ισχυρίστηκε η καταγγέλλουσα η εφορία προχώρησε στις παραπάνω κατασχέσεις επειδή ο γιός της είχε μπει εγγυητής σε δάνειο φίλου του επιχειρηματία. Επειδή όμως ο γιός της είναι άνεργος και δεν διαθέτει εισόδημα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έκριναν ότι πρέπει να πάρουν έστω και 2,5 ευρώ από τη σύνταξη της ηλικιωμένης για να… σωθεί η πατρίδα προφανώς.
Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της σκληρότητας και της απανθρωπιάς με την οποία το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει τις ευπαθής ομάδες του πληθυσμού που δεν μπορούν να γλιτώσουν από το γράμμα του νόμου γιατί δεν έχουν ούτε μπάρμπα από την Κορώνη, ούτε πολιτικές γνωριμίες.
























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com