Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ--“Νομική ακροβασία” ετοιμάζει ο Ευσταθίου που φοβάται καταθέσεις αξιωματικών ...





Μεγάλο ελιγμό ετοιμάζει ο κατηγορούμενος για μίζες στους εξοπλισμούς Πάνος Ευσταθίου. Τουλάχιστον αυτό διαδίδει μέσω του νομικού του επιτελείου, το οποίο έχει στείλει μήνυμα στους απόστρατους αξιωματικούς που ενέπλεξε με την κατάθεσή του ,ότι “ο κ.Πάνος θα σας καλύψει”! Πως;
Σύμφωνα με το περιεχόμενο του μηνύματος, ο Ευσταθίου θα ανακαλέσει όσα είπε ισχυριζόμενος ότι τα τα κατέθεσε υπό καθεστώς πίεσης και πανικού. Με λίγα λόγια ότι τον ανάγκασαν να τα πει. Αν σ΄ αυτό προσθέσουμε και την κυβερνητική δυσαρέσκεια προς τους δικαστικούς που δεν “συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις” τότε ο Ευσταθίου έχει σοβαρούς λόγους να ακολουθήσει αυτή τη νομική ακροβασία.
Γιατί όμως τον έπιασε ο πόνος για τους απόστρατους; Μα γιατί ανησυχεί για το τι θα πουν οι απόστρατοι στις απολογίες τους. Και μαζί του ανησυχούν και πάρα πολλά “γαλάζια στελέχη” της Συγγρού που γνωρίζουν τι έχει βρεθεί στην έφοδο που έγινε το καλοκαίρι στα γραφεία του Ευσταθίου στο Κολωνάκι. Γράφαμε χθες για τους τρεις γαλάζιους που έχουν “δέσει” και την αγοραπωλησία ενός διαμερίσματος στα βόρεια προάστια.
Οι περισσότεροι απόστρατοι που έλαβαν το μήνυμα των δικηγόρων του Ευσταθίου είναι ανένδοτοι και λένε ότι θα καταθέσουν ότι γνωρίζουν. Και φαίνεται ότι κάποιοι γνωρίζουν πολλά. Μπορεί να μην έχουν …τιμολόγια στα χέρια τους αλλά τα όσα έχουν δει κι έχουν ακούσει είναι αρκετά για να ανοίξουν νέους δρόμους στους δικαστές.
Γι΄ αυτό ο Ευσταθίου τρέχει τώρα να “ψήσει” όσους μπορεί να μην ανοίξουν το στόμα τους. Αλλά μάλλον είναι αργά.











http://armynews.gr/?p=14204

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com