Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ...





Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο γυναικών εισαγγελέων που χειρίστηκαν τις επτά άδειες του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς έκρινε ότι δεν έλαβαν υπόψη την επικινδυνότητα του, τη βαρύτητα των αδικημάτων για τα οποία είχε καταδικαστεί και την εν γένει συμπεριφορά του μέσα στη φυλακή.
 
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στο έγγραφό της για τη πειθαρχική δίωξη των δυο εισαγγελέων, αναφέρει ότι με τις ενέργειές τους - έχουν βλάψει το κύρος της δικαιοσύνης.
 
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής σε σπίτια στην Κυψέλη, τα Εξάρχεια και τον Βύρωνα, για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com