Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

“Σκάει” νέος Κάντας Πενταγώνου ,”γαλάζιος” αυτή τη φορά ...





Βοά η “εξοπλιστική πιάτσα” ότι όπου να ΄ναι “σκάει” βόμβα μεγατόνων. Για την ακρίβεια “σκάει” νέα υπόθεση Κάντα! Οι φήμες που “σέρνονται” από το πρωί μετά και από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra κάνουν λόγο για “γαλάζιο” στέλεχος του Πενταγώνου, στους λογαριασμούς του οποίου βρέθηκαν πολλά εκατομμύρια,με τους περισσότερους να μιλάνε για 10 εκατομμύρια ευρώ!!! Κάτι λιγότερο από τον Κάντα ,αλλά αν σκεφτούμε ότι αυτός έμεινε στο υπουργείο έξι ολόκληρα χρόνια και ο “γαλάζιος” αξιωματούχος ούτε δύο, τότε η νέα περίπτωση μοιάζει χειρότερη!
Ποιος είναι ο αξιωματούχος; Το όνομά του αν τελικά βγει δεν θα είναι ιδιαίτερα γνωστό. Είναι όμως πασίγνωστος ο προϊστάμενός του! Και μόνο ότι αυτός τον είχε δεξί του χέρι θα προκαλέσει τέτοιες αναταράξεις που ήδη όσοι βρίσκονταν εκείνη τη περίοδο σε θέσεις του Πενταγώνου έχουν αρχίσει να ζαλίζονται!










http://armynews.gr/?p=14260

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com