Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η "πτωχή Ελλάς" και οι αχρείαστοι στρατιωτικοί αντιπρόσωποι των 6000 ευρώ το μήνα ...



Η Ελλάδα του ΔΝΤ δεν “λυπάται” τα έξοδα . Και γι΄ αυτό σε αντίθεση με τους πλούσιους συμμάχους που μας δανείζουν έχει δύο στρατηγούς αντιπροσώπους σε NATO και ΕΕ.

Μέχρι πριν το ΔΝΤ η πρακτική ήταν ο Ανώτατος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ  να είναι ταυτόχρονα και στην ΕΕ (πλην μιας εξαιρέσεως όταν μεθοδεύτηκε η παράταση παραμονής Πτεράρχου οπότε αυτός που ήδη  πήγε να τον αντικαταστατήσει ...θα έπρεπε να τακτοποιηθεί κάπου αλλού ) αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι  οι χώρες μέλη ΝΑΤΟ και ΕΕακολουθούν τον ίδιο κανόνα.Φαντάζεστε πως βλέπουν την χρεοκοπημένη Ελλάδα να έχει δύο Στρατηγους Αντιπροσώπους όταν αυτες που μας δανείζουν έχουν ένα και για τους δύο οργανισμούς ;

Διερωτώμαστε αν είναι δυνατόν σε καιρούς χαλεπούς όταν δεν υπάρχουν χρήματα για Ημέρες εκτός έδρας για αυτούς που πραγματικά τις δικαιούνται και βρίσκονται στα βουνά ή θαλασσοδέρνονται στο Αιγαίο να επιβαρύνεται ο Προυπολογισμός του Υπουργείου με 6000 Ευρώ μηνιαίως με ένα χαριστικό και καταχρηστικό έξοδο; 

Να δούμε τώρα με την υπόθεση του στρατηγείου στην Λάρισα αν θα δικαιολογήσουν τουλάχιστον το μισθό.




























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com