Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Κονταροχτυπήματα» για μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ...





Σκληρά «κονταροχτυπήματα» μεταξύ γαλάζιων στελεχών και βουλευτών δίνουν και παίρνουν στο παρασκήνιο με φόντο μία θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.
 Στο Μέγαρο Μαξίμου αναλύοντας τα εκλογικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων εκτιμούν ότι η ΝΔ αναμένεται να βγάλει στην καλύτερη περίπτωση τέσσερις ευρωβουλευτές, χωρίς όμως ο Πρωθυπουργός να έχει καταλήξει το ποια θα είναι τα πρόσωπα αυτών των τεσσάρων... «εκλεκτών».
Ωστόσο, ήδη τα μαχαίρια έχουν αρχίσει να ακονίζονται μεταξύ όσων ενδιαφέρονται να καταλάβουν μία θέση στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν τρεις κατηγορίες ενδιαφερομένων: αυτών που θεωρούν δεδομένη την υποψηφιότητά τους, εκείνων που εύχονται να συμπεριληφθούν, και μία τρίτη κατηγορία όσων θέλουν να είναι υποψήφιοι αλλά απλά περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του Πρωθυπουργού.
SAMARAS
Δύο νυν ευρωβουλευτές, οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Ρόδη Κράτσα, θεωρούν- σύμφωνα με πληροφορίες- ότι κατέχουν δικαιωματικά μία θέση στο ψηφοδέλτιο.
Και ο μεν και η δε, λέγεται, ότι έχουν προσεγγίσει το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά ενώ σε κατ' ιδίαν συζητήσεις φέρονται να λένε ότι έχουν «καπαρωμένη» την θέση του ευρωβουλευτή. Αντιστοίχως και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης φέρεται να θεωρεί βέβαιη την συμπερίληψή του στο ευρωψηφοδέλτιο και μάλιστα στην θέση του επικεφαλής.
Αντιστοίχως υπάρχουν και εκείνοι που εύχονται να τοποθετηθούν στο ευρωψηφοδέλτιο χωρίς ωστόσο να έχουν καμία ένδειξη από πλευράς του Πρωθυπουργού ότι θα τους συμπεριλάβει. Ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο για την τύχη της. Σε εκείνους που περιμένουν, αν και έχουν εκδηλώσει πρόθεση να είναι ξανά ευρωβουλευτές, ανήκει ηΜαριέττα Γιαννάκου, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί ουκ ολίγα χτυπήματα κάτω από τη μέση, με την ίδια να ανταπάντα σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι «μου επιτίθενται όσοι ξεχνούν ότι δεν κρέμομαι από καρέκλες».
GIANNAKOU39238321333
Η Γιαννάκου είναι πολύ προσεχτική στις δηλώσεις της όταν ερωτάται αν θα είναι ξανά υποψήφια, καθώς δεν θέλει να προκαταλάβει την τελική απόφαση του Πρωθυπουργού. Πάντως η ίδια φέρεται να θεωρεί ότι θα ήταν λάθος να επαναλάβει η ΝΔ το λάθος του Γιώργου Παπανδρέου το 2004 όπου στην λίστα του ΠΑΣΟΚ συμπεριλήφθηκαν άοσμα και άχρωμα πρόσωπα, βλέπε Μαίρη Ματσούκα.
Πάντως πληροφορούμαστε ότι το πρόβλημα με την σύνθεση του Ευρωψηφοδελτίου θα εξελιχθεί σύντομα σε πονοκέφαλο για το Μαξίμου, καθώς οι εσωκομματικές αναταράξεις θεωρούνται δεδομένες σχετικά με τις τελικές επιλογές που θα γίνουν...



















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com