Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ με 5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ, σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis ...





Με διαφορά 5 μονάδων προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 25,9% έναντι της ΝΔ που συγκεντρώνει το 21%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 7,6% και ακολουθούν οι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,9%, το ΚΚΕ με 3,8% και  το ΠΑΣΟΚ με 3,3%, ενώ εκτός βουλής μένει η ΔΗΜ.ΑΡ με ποσοστό 1,6%.
Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 54%, έναντι του 28% της ΝΔ, ενώ κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ προτιμά το 25% των ερωτηθέντων. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 11,9% των ερωτηθέντων.












http://www.avgi.gr/article/1747040/protia-ston-suriza-me-5-monades-diafora-apo-ti-nd-se-dimoskopisi-tis-palmos-analysis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com