Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο Συνταγματάρχης Κοσμίδης “κολλητός” του Βενιζέλου και το κόστος του στρατηγείου στη Λάρισα!!!





Όσοι σπεύδουν να μας πείσουν ότι …η διοίκηση των επιχειρήσεων στην Αφρική δεν θα μας κοστίσει τίποτα είτε μας κοροϊδεύουν συνειδητά , είτε έχουν χάψει όσα λένε από το ΓΕΕΘΑ οι “στρατάρχες”!!!!!

Στη Λάρισα θα έρθουν σίγουρα 270 άτομα. Έλληνες και ξένοι. Όλα τα έξοδα τα πληρώνουμε εμείς ως Ελλάδα και στη συνέχεια …θα τα πάρουμε από ειδικό λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον κωδικό Αθηνά. Ποιος είναι υπεύθυνος γι΄ αυτόν; ΟΣυνταγματάρχης Στέφανος Κοσμίδης, Διατηρηταίος 2 φορές στο Βαθμό,(χωρίς να έχει φοιτήσει σε Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου και ΣχολήΕθνικής Άμυνας),  “κολλητός” του Βενιζέλου στον
οποίο ο Αβραμόπουλος έκανε το χατήρι και τον έστειλε εξωτερικό. Τα προσόντα δεν τα είχε αλλά τι να τα κάνεις αν έχεις κολλητό αυτόν που τελικά κάνει κουμάντο πας παντού. Που να τον βάλουν οι ευρωπαίοι , τον “πάρκαραν” στον …λογαριασμό Αθηνά. Αφού δεν ανοίγει ποτέ αυτός ο λογαριασμός σου λένε βαλτον εκεί τον Στέφανο. Όποια χώρα περιμένει λεφτά από εκει για στρατιωτική αποστολή που έκανε φαντάζεστε τι έχει πάρει...... Της Γερμανίας συμπεριλαμβανομένης!!!!
Συνεπώς ας αφήσουν τα παραμυθάκια στο ΓΕΕΘΑ και ας ετοιμαστούν να μας πουν από που θα κόψουν λεφτά για να καλύψουν τους μεγαλοϊδεατισμούς τους.
Το θέμα είναι σοβαρότατο αν το συνδυάσουμε με τις ανατριχιαστικές ελλείψεις που έχουν οι ένοπλες δυνάμεις. Και στις οποίες θα αναφερθούμε μόλις γίνει γνωστό το…κουστουμάκι που μας έκοψαν στα καλά καθούμενα κάποιοι εκεί στο Χολαργό. 








http://www.analystsforchange.org/2014/01/blog-post_5658.html












armynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com