Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου ...





Το συμβούλιο εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του γ.γ.  της Χρυσής Αυγής, «που παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
 
«Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ’ αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:  
 
«Αναμένουμε την αιτιολόγηση της απόφασης, οπότε και το νομικό τμήμα του Κινήματος θα απαντήσει με βάσιμα νομικά επιχειρήματα στην πιο βρώμικη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας».
 











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com