Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ενδυνάμωση σχέσεων Κύπρου - Ισραήλ σε ζητήματα Άμυνας και Ασφάλειας ...




Ενδυνάμωση των Κύπρο-ισραηλινών σχέσεων προωθείται και με την έλευση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου συνοδεία μελών του Υπουργικού του Συμβουλίου, όπως ενημέρωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης το Εθνικό Συμβούλιο στη χθεσινή του συνεδρίαση.

Ο ΠτΔ ανέφερε πως στις διμερείς επαφές θα υπάρξει συζήτηση πρακτικών βημάτων για περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών, με την κάθοδο της ισραηλινής κυβερνητικής αντιπροσωπείας να «κλείνει» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, Αναστασιάδης και Νετανιάχου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον κυπριακό Τύπο, στο νησί βρίσκεται κορυφαίος Ισραηλινός στρατηγός, ο οποίος ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ















onalert.gt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com