Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

"Το Ιράν διατηρεί στενή σχέση με τη ΜΙΤ"...





Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλ Σαρκ αλ Αουστάτ», o πρέσβης του Ιράν στη Τουρκία Αλί Ριζά Μπικντελή δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα ότι η Τεχεράνη διατηρεί στενές σχέσεις με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες!
Yπενθυμίζουμε ότι μόλις τον περασμένο μήνα η εφημερίδα «Washington Post» αποκάλυψε ότι η Τουρκία παρέδωσε το ισραηλινό δίκτυο πληροφοριών που  εργάζονταν στο Ιράν. Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος David Ignatius, ο οποίος συνδέεται στενά με αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα, ανέφερε ότι η Άγκυρα παρέδωσε στις μυστικές υπηρεσίες του Ιράν, 10 ονόματα Ιρανών κατασκόπων που είχαν διασυνδέσεις με τη Mossad και είχαν συναντήσεις με στελέχη της στην Τουρκία.
Tέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο Ιράν το επόμενο έτος και ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί θα αφιχθεί στην Τουρκία τον επόμενο μήνα.
Είναι φανερό ότι η Τουρκία αποκομμένη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο προσπαθεί να αποκτήσει νέες συμμαχίες στην περιοχή...










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com