Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ" ...


ΕΑΣ-ΕΛΒΟ: 500 απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων...


Την απόλυση 500 εργαζομένων από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων στο σύνολο των περίπου 1.300 και το κλείσιμο εργοστασίων προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα προκειμένου να υπάρξει η λεγόμενη εξυγίανση της αμυντικής βιομηχανίας.
Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί εντός 18 μηνών και δεν μπορέσουν οι δύο επιχειρήσεις να σταθούν στα «πόδια» τους και να περιορίσουν το χρέος τους τότε θα επέλθει «ξαφνικός θάνατος» και θα κλείσουν όλα τα εργοστάσια παρασύροντας στην ανεργία και τους εργαζόμενους.
Ακόμη όμως και αυτή την πρόταση της κυβέρνησης, που είναι ένα βήμα πίσω από την αρχική της, φαίνεται πώς δεν την αποδέχεται η τρόικα η οποία ζητάει εδώ και τώρα «λουκέτο» στις δύο αυτές αμυντικές βιομηχανίες, αλλά και περικοπές στο προσωπικό της ΕΑΒ.
Είναι ξεκάθαρο που οι δανειστές παίζουν παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας για το συμφέρον ξένων βιομηχανιών. Η κυβέρνηση όμως το αντιλήφθηκε με μεγάλη καθυστέρηση.











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com