Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν είναι ώρα για μείωση φόρων» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας.




«Δεν είναι ώρα για μείωση φόρων» τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

«Δεν έχουμε πετύχει ακόμη πρωτογενές πλεόνασμα. Είμαστε στον σωστό δρόμο, έχουμε καλύψει τα 2/3 της δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά απέχουμε ακόμη από τον τελικό στόχο. Θα ήταν λάθος να θέσουμε τέτοιο ζήτημα τώρα. Αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης όπως έχει χαραχθεί από τον πρωθυπουργό και το υπουργείο Οικονομικών» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας στην εφημερίδα "Καθημερινή".

Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι «οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης εξισώθηκαν για να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο. Αν μειώσουμε τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης για το θέρμανσης, θα ανοίξουμε πάλι ένα παράθυρο στους λαθρεμπόρους. Μπορούμε να εξετάσουμε απλοποίηση των κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, αλλά όχι μείωση ΕΦΚ. Σημειώνω ότι πέρυσι δεν απορροφήθηκε το ποσό που είχε διατεθεί από τον προϋπολογισμό για επίδομα θέρμανσης», επισήμανε ο κ. Στουρνάρας.








Κέρδος   3/9/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com