Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι τροϊκανοί μέσω ΤΑΙΠΕΔ έχουν "στοχοποιήσει" στρατόπεδα σε περιοχές "φιλέτο"...




Το “άγχος” της κυβέρνησης για κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και δημιουργία υφυπουργείου που θα αναλάβει την πώληση ακινήτων και εκτάσεων του δημοσίου δεν είναι διόλου τυχαίο. Κι έχει να κάνει και με την προθεση των τροϊκανών να βάλουν στο χέρι και στρατόπεδα που βρίσκονται σε περιοχές φιλέτο!

Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα αλλά ακόμη και αξιωματούχοι της κυβέρνησης Σαμαρα δεν είχαν την ψευδαίσθηση ότι το ΤΑΙΠΕΔ ήταν και λειτυργούσε ως ...ελληνική υπηρεσία. Και είχαν σε ανύποπτο χρόνο εκφράζει ζωηρές ανησυχίες για το ενδεχόμενο το ΤΑΙΠΕΔ να αρχίζει να “αρπάζει” προς εκποίηση όλων των στρατοπέδων “φιλετων”. Υπήρχαν μάλιστα κάποιοι που εισηγούνταν να υπάρξει νομοθετική “ασπίδα προστασίας” σ΄ ότι έχει να κάνει με εκτάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάτι ανάλογο με την “ασπίδα” που υψώθηκε για τις βραχονησίδες και νησίδες που είναι σε ακριτικές περιοχές και οι οποίες δεν μπορούν να πουληθούν αν δεν δώσει το πράσινο φως και το ΥΠΕΘΑ. Για τα στρατόπεδα δεν προέκυψε τέτοια ρύθμιση. Φαίνεται ότι η διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ και η ίδρυση ενός υφυπουργείου που θα λειτουργεί με γνώμονα πρώτα τα ελληνικά ενδιαφέροντα και συμφέροντα έχει να κάνει και με τον φόβο αρπαγής των στρατοπέδων από τους ξένους. 




onalert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com