Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ : ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!!




Μια επίθεση των ΗΠΑ κατά της Συρίας δίχως την έγκριση του ΟΗΕ, θα αποτελούσε έγκλημα πολέμου, ανεξάρτητα από το αν το Κογκρέσο είχε δώσει ή όχι την συγκατάθεσή του γι' αυτό». Τη δήλωση αυτή έκανε ο γνωστός Αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Μπαράκ Ομπάμα 
για το ότι θα επιδιώξει την έγκριση του Κογκρέσου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσόμσκι ταξίδεψε πρόσφατα στη Συρία για να πληροφορηθεί όσο γίνεται περισσότερα για την κρίση, και τα σχόλιά του δεν οδηγούν στην αντίληψη πως η στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή αποτελεί μονόδρομο και ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να επιτευχθεί η ειρήνη μέσω διαπραγματεύσεων. ''Καθώς η διεθνής υποστήριξη στην απόφαση του Ομπάμα να επιτεθεί στη Συρία έχει καταρρεύσει, μαζί με την αξιοπιστία των ισχυρισμών του, η κυβέρνηση καταφεύγει πάλι στα γνωστά επιχειρήματα περί εγκλημάτων πολέμου". .

Και συνεχίζει ο Τσόμσκι: ''Επαληθεύεται για άλλη μια φορά το ότι οι ΗΠΑ έχουν αυτοανακηρυχθεί σε παγκόσμιο μπάτσο. Πιστεύω ότι πρώτα θα έπρεπε να επιλεγεί ο δρόμος των διαπραγματεύσεων, και αν αυτές αποτύγχαναν, τότε να προχωρούσαμε στη δεύτερη επιλογή, παρέχοντας υποστήριξη στους αντάρτες'', είπε o Tσόμσκι, χαρακτηρίζοντας για μια ακόμη φορά και ξεκάθαρα οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ χωρίς την έγκριση του ΟΗΕ ως ''εγκληματική ενέργεια''.
 ΕΛΚΕΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com