Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ - Ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας από τον Σταύρο Καλογιάννη για το Ρυθμιστικό Ιωαννίνων...


Ως υπουργός στις 23 Μαρτίου το παρέπεμπε αόριστα στο... μέλλον και ως βουλευτής στις 29 Αυγούστου ζητάει τα... ρέστα, επειδή αυτό καθυστερεί!!! 
Ζητάει και τα... ρέστα ο πολιτικά ανεπαρκής Στ. Καλογιάννηςγια το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων, αφού με Ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή πριν από λίγες ημέρες (29 Αυγούστου), καταγγέλλει την... απαράδεκτη καθυστέρηση θεσμοθέτησης του Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προγράμματος προστασίας περιβάλλοντος Ιωαννίνων!!! 

Μιλάμε, πάει θα τρελαθούμε εντελώς! Μα καλά, αυτός δεν ήταν μέχρι τα τέλη του περασμένου Ιουνίου αναπληρωτής υπουργός με αρμοδιότητα το συγκεκριμένο αντικείμενο; 

Αυτός δεν ήταν που ως αναπληρωτής υπουργός, στις 23 Μαρτίου έβαζε το Ρυθμιστικό στις καλένδες, τονίζοντας ότι: "Το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του, ώστε να προωθηθεί η διαδικασία θεσμοθέτησης του σε συντονισμό με το παράλληλα προωθούμενο σχέδιο Π. Διατάγματος για την προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων, που βρίσκεται στο στάδιο διαβούλευσης". 


Τώρα τι προσπαθεί να μας αποδείξει κάνοντας ετερογχρονισμένες Ερωτήσεις στη βουλή; Να θολώσει τα νερά της μακροχρόνιας πολιτικής σας ανυπαρξίας στην περιοχή ή να μας αποδείξει το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον του; 

Ας καθίσει να κάνει την αυτοκριτική του, ας διδαχθεί από τα λάθη του και ας αφήσει το Ρυθμιστικό Ιωαννίνων στην τύχη του. Αρκετά κε Καλογιάννη! 

Μην ασχολείστε με το Ρυθμιστικό, την Πολυτεχνική Σχολή, την εκτροπή του Αώου, τα υδροηλεκτρικά φράγματα, τον Ε-65, τη γέφυρα Περιστερίου στην Εγνατία, τον ΧΥΤΑ, το Προεδρικό της Λίμνης, το τμήμα της Ιόνιας (Γιάννενα-Κακαβιά), τη χάραξη στο ορφανό τμήμα της Ιόνιας οδού, το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και τόσα άλλα προβλήματα της περιοχής. 

Τόσα χρόνια ως υφυπουργός και ως αναπληρωτής υπουργός, μας πείσατε ότι δεν μπορείτε να επιλύσετε ούτε ένα.

  
epiruscorner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com