Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης «αναγνωρίζουν» τα Κατεχόμενα !!!




Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στα κατεχόμενα η τακτική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μουσουλμάνων, με οικοδεσπότη... την πλατφόρμα ανάπτυξης Κυπρίων ακαδημαϊκών, όπως γράφει το Κυπριακό Πρακτορείο.
 
 
Σε ανακοίνωση της συγκεκριμένης πλατφόρμας αναφέρεται ότι η συνέλευση θα γίνει στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου στα κατεχόμενα και θεωρεί ότι αυτό είναι ένας τρόπος για να γίνει γνωστή «η δίκαιη υπόθεσή μας σε όλη την Ευρώπη και να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ των χωρών».

Στην τριήμερη συνέλευση θα λάβουν μέρος, προστίθεται, 120 άτομα από 16 ευρωπαϊκές χώρες και η έναρξη θα γίνει στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων από την Τουρκία και το ψευδοκράτος, όπως αναφέρεται.

 

ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com