Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΑΑΣ ΑΡΤΑΣ: ΝΤΡΟΠΗ!! ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!!!




Την ημέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ από τα Κεμαλικά στρατεύματα, την ημέρα που 2.000.000 Έλληνες ξεριζώθηκαν από την Ιωνία και την Μικρά Ασία, την ημέρα αυτή... ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ με την παρουσία τους, στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου, ο Μητροπολίτης, οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, οι σύλλογοι Ποντίων και Μικρασιατών καθώς και αντιπρόσωποι της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Βέβαια κάποιοι (Αντιπεριφέρεια και Δήμος) έστειλαν αντιπροσώπους, αυτό όμως δεν τους δικαιολογεί, γιατί η ημέρα αυτή είναι ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και έχει ξεχωριστή βαρύτητα σε σχέση με άλλες εκδηλώσεις. Η εικόνα της άδειας πλατείας θα χαροποίησε σίγουρα κάποιους «συνωστισμένους» και «τουρκολάγνους» Έλληνες!

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!!!!










(eaasartas.blogspot.gr-staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com