Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....Εβδομήντα πέντε ανασφάλιστοι στις 340 επιχειρήσεις που ελέχθησαν μέσα σε μια μέρα!!!
Εβδομήντα πέντε εργαζόμενους στις 340 επιχειρήσεις  που ήλεγξαν για τον εντοπισμό της αδήλωτης εργασίας, εντόπισαν τα μικτά κλιμάκια ελέγχου κατά  την πρώτη μέρα της εφαρμογής του μέτρου, που προβλέπει τα νέα υψηλά πρόστιμα .
Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από μικτά τα μεικτά ελεγκτικά κλιμάκια του ΣΕΠΕ, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ (ΕΥΠΕΑ) και της Οικονομικής Αστυνομίας, τα οποία επέβαλαν  πρόστιμα συνολικού ύψους τουλάχιστον 320.000 ευρώ.
Αναλυτικά προβλέπεται πρόστιμο 10.550 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο, το οποίο επιβάλλεται επιτόπου από τα μεικτά κλιμάκια των ελεγκτών του υπουργείου Εργασίας και του ΣΕΠΕ, αναμένεται δε εντός των ημερών, νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα εξισώνεται με το ποσόν αυτό και το πρόστιμο των 500 ευρώ που επιβάλλει, μετά τον έλεγχο το ΙΚΑ.
likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr