Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ... Δημοτικός άρχοντας της Β. Ελλάδος κάνει προπαγάνδα υπέρ της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»





Ο Κοράι Χασάν, που είναι δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τον προξενικό συνδυασμό της Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ταυτόχρονα πρόεδρος στο παράνομο σωματείο της λεγόμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» ανάρτησε στο twitter «να είναι ευτυχισμένη η 100η χρονιά από την πρώτη Τουρκική Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».
Ο Μουσταφά Σάργκο, επικεφαλής της Νεολαίας Ξάνθης του τουρκο-κόμματος DEB σε σχόλιο του στο Facebook αναφέρεται στην Μικρασιατική Καταστροφή λέγοντας:
«Ας είναι χαρμόσυνη η Γιορτή της Νίκης μας της 30ης Αυγούστου. Για μια ακόμη φορά με ευγνωμοσύνη και ζητώντας έλεος από τον Θεό, τιμώ τους μάρτυρες του ηρωικού στρατού του νικηφόρου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Αλλάχ να μην επιτρέψει ξανά να αναγκαστεί το έθνος αυτό να δώσει απελευθερωτικό αγώνα! Ας είναι παντοτινή η ενότητα και η ομόνοια μας»!
Να σημειωθεί ότι ο Κοράι Χασάν για τον οποίο λέγεται ότι είναι μέλος των «Γκρίζων Λύκων» συνόδευε πέρυσι τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί που τριγυρνούσε στη Δ. Θράκη και λέγεται ότι χρηματοδοτείται από τα απόρρητα κονδύλια του Αχμέτ Νταβούτογλου.
Η τουρκική προπαγάνδα χρησιμοποιεί καθημερινά το διαδίκτυο και απευθύνεται ποικιλοτρόπως στους μουσουλμάνους της Θράκης.
Οι καταστάσεις αυτές είναι ανησυχητικές, καθώς εκκολάπτεται από κάποιους «το αυγό του φιδιού».
Το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται πως δεν βλέπει ούτε ακούει τίποτα. Όταν θα ξυπνήσει ίσως να είναι αργά...
Γ. Κοκ.





newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com