Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ... ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΑΒΑΚΗ... Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τα υποβρύχια και τους εργαζομένους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά





Συνεχίζεται εδώ και 18 μήνες το θρίλερ με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά χωρίς να φαίνεται ένδειξη ότι θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα εκεί. 
Οι εργαζόμενοι σε αυτά πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ζήτησαν να έχουν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου. Αν και οι αμυντικές βιομηχανίες ανήκουν στον τομέα που διαχειρίζεται η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Γεννηματά , ωστόσο εκείνη δήλωσε ότι πρέπει να φύγει από το Πεντάγωνο προκειμένου να πάει στη Σχοινούσα. Έτσι ζήτησε από τον υφυπουργό Αθ. Δαβάκη να δεχτεί εκείνος τους συγκεντρωμένους.
Ο υφυπουργός δέχτηκε αντιπροσωπεία τους και τους μετέφερε ότι το υπουργείο βρίσκεται σε συνεννοήσεις με τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Ισκαντάρ Σάφα προκειμένου να βρεθεί μία λύση. 
Να σημειωθεί ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει δώσει μέχρι τώρα πάνω από 2 δισ. ευρώ , οφείλει άλλο ένα δισ. ευρώ σχεδόν , για έξι υποβρύχια και μας έχουν παραδώσει μόλις... ένα ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα τα παραλάβουμε τα υπόλοιπα. Και δυστυχώς ο τρόπος που συντάχθηκε και η τελευταία αναθεωρημένη σύμβαση με τον Ισκαντάρ Σάφα δεν δίνει πολλές δυνατότητες στην Ελλάδα.
Συνεργάτες του υφυπουργού διαψεύδουν ότι ο κ. Αθ. Δαβάκης υποσχέθηκε ότι δοθεί στους εργαζομένους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά κάποιο επίδομα. Απλά τους είπε μόνο ότι θα μεταφέρει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο την κατάσταση στην οποία βρίσκονται καθώς εδώ και 18 μήνες είναι απλήρωτοι, δεν δουλεύουν και οι εγκαταστάσεις εκεί σκουριάζουν.
 

Γ. Κοκ.






newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com