Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Εφιαλτικά σενάρια για βαθύτερο "κούρεμα" καταθέσεων τον Ιούνιο.


Οι διεθνείς δανειστές της Κυπριακής Δημοκρατίας προειδοποιούν από τώρα πως δεν προτίθενται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν περαιτέρω τον κυπριακό χρηματοπιστωτικό τομέα.





Το μήνυμα που απηύθυναν προς τη Λευκωσία είναι σαφές και οδυνηρό: «Εάν κατά την αξιολόγηση της Τράπεζας Κύπρου βρεθούν σκελετοί», τότε θα πρέπει να αναμένεται «βαθύτερο κούρεμα» τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», κοινοτική πηγή από την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέδειξε «μηδέν τοις εκατόν» είναι οι πιθανότητες να παραχωρηθεί επιπλέον δανειοδότηση στην Κύπρο, πέραν των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ (9 δισ. από Ευρωζώνη και 1 δισ. από ΔΝΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com