Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Απολύσεις 12.500 υπάλληλων μέχρι τον Ιούλιο !!!!!!!!!!!!!!!



Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αύριο, Κυριακή, στη Βουλή, ανάβει ουσιαστικά το πράσινο φως για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Επίσης, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και η λίστα με τους φορείς του Δημοσίου που καταργούνται και οι εργαζόμενοι των οποίων θα απομακρυνθούν από το Δημόσιο.



Την ίδια ώρα επισπεύδονται οι διαδικασίες των πειθαρχικών συμβουλίων για τις απολύσεις των επίορκων υπαλλήλων. Σύμφωνα με την εφημερίδα το "ΕΘΝΟΣ", αυτήν την περίοδο εκκρεμούν περίπου 2.000 υποθέσεις επίορκων υπαλλήλων και από τις οποίες μέχρι τον Ιούνιο αναμένται να έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις για περισσότερες από 400 υποθέσεις που αφορούν σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα. Σημειώνεται επίσης ότι τα νέα πειθαρχικά όργανα αποτελούνται πλέον από δικαστικούς λειτουργούς και προβλέπεται ότι η εκδίκαση των υποθέσεων θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέσα σε 2 μήνες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, παρέδωσε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη μία λίστα με 229 υπαλλήλους οι οποίοι διώκονται ποινικά για βαριά κακουργήματα. Μάλιστα κάποιοι που βρίσκονται στη "μαύρη" λίστα διώκονται ακόμη και για ασέλγεια σε ανήλικα και δεν έχουν υποστεί την παραμικρή πειθαρχική δίωξη. Ιιδιαίτερα προκλητικό είναι το γεγονός ότι όλοι συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά από το ελληνικό Δημόσιο ενώ αναμένεται να καθίσουν στα εδώλια των Κακουργιοδικείων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com