Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ» ΓΙΑ «ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ»- Η ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΔΑ .




Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Την νεαρή ψηλή ξανθιά που αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς» κατηγορούν με την έγγυο αδελφή της και τον αρραβωνιαστικό της, οι αρχές για την «υπόθαλψη» του Αλέξη Φράγκου που πιάστηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα της οδού Αγίου Ιωάννη στο Μπραχάμι. Το μοντέλο ακολούθησε παράλληλη πορεία με την Ρία Αντωνίου αλλά στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν … Ο Φράγκος φέρεται ότι στις 20-04-2013 το μεσημέρι στην οδό Ανθέων στην Πάτρα να σκότωσε εν κινήσει τον 38χρονο Παναγιώτη Τσίρκα ενώ τραυμάτισε και δυο φίλους του τελευταίου ανάμεσά τους και 26χρονο αδελφό του καταζητούμενου για ληστείες τραπεζών Δημήτρη Βαρβαρέσου.



 Ο Φράγκος σκότωσε τον Τσίρκα σε αντίποινα για το φόνο του αδελφού του Κώστα που είχε δολοφονηθεί μόλις τρεις ημέρες πριν μαζί με φίλο του έξω από μπαρ της Πάτρας. Λέγεται πως τη δολοφονία των δυο «παρήγγειλε» ο Παν. Τσίρκας, αδελφός εν ενεργεία αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα. Η «Σταρ Ελλάς» διέμενε στο Μπραχάμι μαζί με την αδελφή της και τον γαμπρό της που είναι «μετρ» σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης. Για «υπόθαλψη» κατηγορούνται και άλλα δυο άτομα που είχαν πάει επίσκεψη στο διαμέρισμα. Είναι ο Πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης που πήγε με την φίλη του στο Μπραχάμι, καθώς με τον Φράγκο υπήρξαν συναθλητές. Το μοντέλο κρατείται όπως και οι άλλοι 4, σε αντίθεση με την αδελφή της που είναι έγκυος και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Η δίκη τους έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη Τρίτη στο αυτόφωρο. Τον πυγμάχο υπερασσπίζεται οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Λίζα Κωσταρλίδου, που περιορίστηκαν να δηλώσουν στο epirusgate πως « …η συμπωτατική παρουσία θα αποδειχθεί στη διάρκεια της διαδικασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com