Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αυτό είναι το τεστ που θα υποβληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.




Ερωτηματολόγια στέλνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε δημοσίους υπαλλήλους. Αν και το τεστ σταδιακά θα το συμπληρώσουν όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου, οι πρώτοι «τυχεροί» που θα το λάβουν για να το συμπληρώσουν είναι 206.000 υπάλληλοι που απασχολούνται σε υπουργεία και σε φορείς που έχουν αξιολογηθεί οι δομές τους.


Σύμφωνα με την εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ», οι υπάλληλοι θα πρέπει να περιγράψουν τα καθήκοντα της θέσης εργασίας τους και από τις πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν από τα ερωτηματολόγια μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα κριθούν οι 12.500 πλεονάζοντες εργαζόμενοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Κάθε υπάλληλος θα πρέπει να συμπληρώσει το ελάχιστο επίπεδο γνώσεων που απαιτείται για την εκτέλεση της εργασίας που καλείται να πραγματοποιήσει. Από τις απαντήσεις αναμένται να βγουν συμπεράσματα για υπαλλήλους υψηλών προσόντων που απασχολούνται σε θέσεις με μικρότερες απαιτήσεις αλλά και το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com