Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Χ.Α.:Νέα επίθεση από τρόικα και συγκυβέρνηση στους Στρατιωτικούς ..............




«Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Έλληνες Στρατιωτικούς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε μέσο για την κατάργηση των άδικων και παράνομων μνημονιακών μέτρων. Κόκκινη γραμμή η Εθνική μας Ασφάλεια. Όποιος χτυπάει τις Ένοπλες Δυνάμεις πλήττει την Ελλάδα.
Η Χρυσή Αυγή έφερε στη βουλή το μείζον θέμα της απαξίωσης του προσωπικού του Στρατού και της Αστυνομίας. Συγκρίναμε μάλιστα την πενιχρή αμοιβή του Έλληνα Αξιωματικού - που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθεί να πολεμήσει για την Πατρίδα - με την αστρονομική βουλευτική αποζημίωση.
Τότε όλες οι πτέρυγες της βουλής μας επιτέθηκαν και μας κατέκριναν. Αποτέλεσμα; οι μισθοί των Στρατιωτικών μειώνονται κι άλλο, ενώ το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα συνεχίζει να απολαμβάνει τα προκλητικά του προνόμια».


.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com