Τρίτη 30 Απριλίου 2013

" Είμαι πολιτικός κρατούμενος, διώκομαι για τις ιδέες μου...




Συνεχίζεται στο ορκωτό δικαστήριο Πειραιά η δίκη του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία, αφού είχε συλληφθεί να ασελγεί σε δύο ανηλίκους. Ο Σειραγάκης εμφανίστηκε στο δικαστήριο προκλητικός, αναφέροντας πως αισθάνεται «πολιτικός κρατούμενος».


Ο Σειραγάκης, ο οποίος με βάση το κατηγορητήριο είχε δράσει τουλάχιστον από το 2006 σε βάρος δεκάδων παιδιών, την Μεγάλη Δευτέρα κατά
τη διάρκεια της ανάγνωσης των εγγράφων από 122 τηλεφωνικές συνομιλίες του με ανήλικους, υπερασπίστηκε τον ευήλατο του λέγοντας πως δεν τηλεφωνούσε εκείνος στα παιδιά αλλά εκείνα σε αυτόν, σύμφωνα με το rethnea.gr, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται πολιτικός κρατούμενος γιατί διώκεται για τις «ιδέες» του.
Ο ψυχίατρος-πραγματογνώμονας που προσέλαβε ο ίδιος ο Σειραγάκης και τον ζήτησε ως μάρτυρα υπεράσπισης, υποστήριξε πως είναι ψυχικά διαταραγμένος, ενώ επεσήμανε πως η σχέση του με τα παιδιά δεν ήταν επιλήψιμη και τόνισε ότι ο Σειραγάκης πάσχει από Διπολική Διαταραχή Τύπου 2 (μανιοκατάθλιψη).
Ωστόσο, όταν ρώτησε η Πολιτική Αγωγή τον ψυχίατρο, σε πόσες συνεδρίες εξέτασε τον μάρτυρα και πόσο συνολικό χρόνο είχαν διάρκεια οι συναντήσεις ώστε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τον κατηγορούμενο, ο μάρτυρας απάντησε ότι έκαναν μια και μοναδική συνεδρία, διάρκειας δυο ωρών.
bloco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com