Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η αλήθεια για τις περικοπές στους στρατιωτικούς - Τους τα πήραν για να τα δώσουν ως επίδομα.



Το ΜΤΣ επιχειρεί να “καταπιεί” τα μετοχικά ταμεία Ναυτικού και Αεροπορίας και η προσπάθεια αυτή χρεώνεται σε μία “πεντάδα”. Ποια είναι αυτή; Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καράμπελας, ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος,ο αναπληρωτής υπουργών Οικονομικών Χ.Σταϊκούρας,ο πρόεδρος του ΜΤΣ και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών.


Σ΄ αυτή την προσπάθεια εντάσσουν και τους ισχυρισμούς του κ.Σωτηρόπουλου του ΜΤΣ, ο οποίος φέρεται να έχει παρουσιάσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση έκοψε τις αποδοχές των εν ενεργεία κατά 50-60 εκατ. ευρώ παραπάνω απ’ ότι προβλεπόταν για το 2013 και τις συντάξεις κατά 110 εκατομμύρια ευρώ πάνω απ’ ότι ήθελε το επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για το τρέχον έτος.

Η προσπάθεια να εμφανιστεί το ΜΤΣ ως “επαναστάτης” που τώρα ανακάλυψε το “λάθος” θα ήταν πράγματι πειστική αν δεν είχε μεσολαβήσει κάτι για το οποίο όπως θα θυμάστε ο Α/ΓΕΕΘΑ αλλά και η κυβέρνηση πανηγύρισε…έξαλλα ως μεγάλη παροχή και επιτυχία: την καταβολή 180 εκατομμυρίων του ΒΟΕΑ. Δηλαδή με απλά λόγια πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό τρυκ που στόχο έχει απ΄ ότι φαίνεται να “εξαγνίσει” το ΜΤΣ, προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα που είναι η “απορρόφηση” των άλλων μετοχικών ταμείων.
 onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com