Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η "ΜΑΪΜΟΥ" ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ! ...

Μια ακόμα μαϊμού – δημοσκόπηση, εκπορευόμενη από την πιάτσα Συγγρού, βγήκε σεργιάνι στη φυλλάδα «Παρασκήνιο» και διαπιστώνει –μεταξύ των άλλων- «πτώση της Χρυσής Αυγής». Είναι της εταίρειας e-voice και δίνει τα εξής «αποτελέσματα»:
- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 27,5%
- Ν.Δ.: 24,3%
- Το Ποτάμι: 5,5%
- ΚΚΕ: 4,4%
- Χρυσή Αυγή: 4,3%
- ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 3,5%
- Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2,7%
- Οικολόγοι / Πράσινοι: 1,1%
- Άλλο Κόμμα: 7,4%
- Κανένα: 6,3%
- Αναποφάσιστοι: 12,4%
- Δ.Α.: 0,6%
Όμως, για κακή της τύχη, δεν είναι νέα εταιρεία κι έχει δώσει κι άλλες φορές αποτελέσματα. Όπως για παράδειγμα μια βδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου, όπου είχε κάνει την ίδια διαπίστωση για την Χρυσή Αυγή (ότι πέφτει…) και που έβγαζε πρώτο κόμμα την ΝΔ. Για να θυμηθούμε τις τότε προβλέψεις της που έπεσαν έξω πανηγυρικά:
«Εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα – αν και ελαφρώς ψαλιδισμένο – στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα κυλιόμενη πανελλαδική δημοσκόπηση της e-Voice για λογαριασμό του paraskhnio.gr.
Η Ελιά παραμένει τρίτο κόμμα, ενώ η Χρυσή Αυγή υποχωρεί. Το ΚΚΕ εμφανίζει άνοδο, ενώ το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ανεβάζει τα ποσοστά του, αλλά παραμένει πέμπτο κόμμα.
Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2%, η ΕΛΙΑ 7,3%, το ΚΚΕ 7,1%, το Ποτάμι 6,3%. Η Χρυσή Αυγή ποσοστό 6,2%, οι ΑΝΕΛ 3,6% και η ΔΗΜΑΡ 1,6%. Άλλο κόμμα δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν 7,9% των ερωτηθέντων, 2% θα ρίξουν στην κάλπη άκυρο- λευκό. Στο 12,7% καταγράφεται το ποσοστό εκείνων, που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τι θα ψηφίσουν».

Τα συμπεράσματα δικά σας!



































http://ethnikismos.net/2015/01/04/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com