Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΝΙΞΑΝ την Αθήνα οι Μουσουλμάνοι!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-- ΠΟΡΕΙΑ 2000 ΑΤΟΜΩΝ για τη γιορτή του προφήτη τους!!!


Χιλιάδες μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας. dsdfgsfasdfasd

Μικροί , μεγάλοι  , μουσουλμάνοι κάθε ηλικίας κρατώντας στα χέρια τους πράσινες σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κινούνται στο κέντρο και τους γύρω δρόμους.

IMG_0190
Για τους μουσουλμάνους η σημερινή μέρα ονομάζεται Mawlid al-Nabi, είναι αργία γιορτάζεται από κάποιους μουσουλμάνους, η οποία τιμά τη γέννηση του προφήτη Μωάμεθ.
Λαμβάνει χώρα την 12η ημέρα του ισλαμικού μήνα Rabi al-Awwa. Η γιορτή αρχίζει το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου και συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου. Μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας που για εκείνους είναι μέρας θριάμβου, χαράς και τεράστιας σημασίας. 
IMG_0192 IMG_0194

mousoul1

fsdfgsfdbsdfbsdfbsd

IMG_dfvgdf0183
makmous4
makmous2
makmous1 
















 http://www.makeleio.gr/?p=247088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com