Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές με πολιτικούς κρατουμένους; ...


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Τα κύρια προεκλογικά συνθήματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικά της έλλειψης θέσεων και επιχειρημάτων των δυο επίδοξων μονομάχων της εξουσίας, και πιθανών αυριανών συγκυβερνητών κατά τα πρότυπα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η μεν ΝΔ ισχυρίζεται ότι δεν παίζει με την Ελλάδα, -ενώ κάποιο άλλοι, παίζουν ζάρια-, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει κι αυτός σε παιχνίδι με το «θράσος ή αλήθεια». Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν να προτείνουν εναλλακτική στον Ελληνικό λαό. Το πολιτικό κατεστημένο δεν έχει καμία θετική πρόταση για το πώς θα εξέλθει η χώρα από την κρίση που το ίδιο δημιούργησε.
Την ίδια ώρα, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία έχει σαφείς προτάσεις για την κοινωνία, την οικονομία και το έθνος, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας όπως απέδειξαν οι εκλογές του Μαϊου του 2014, θα δώσει αυτήν την εκλογική μάχη με την ηγεσία της στην φυλακή.
Και δεν είναι μόνον η ηγεσία ενός κόμματος. Είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές, για τους οποίους τίποτε δεν έχει αποδειχθεί, δικαστική απόφαση τελεσίδικη δεν υπάρχει, δίκη δεν έχει γίνει, ούτε καν οριστεί, και η μόνη «καταδίκη» είναι αυτή που αποφάσισε αυθαίρετα η κυβέρνηση Σαμαρά με ένα φωτογραφικό νομοθέτημα που στερεί πλήρως από την Χρυσή Αυγή κάθε οικονομική ενίσχυση που δικαιούται, ενώ την ίδια ώρα αποκόμματα σαν το κλεφτοπασόκ ενθυλακώνουν εκατομμύρια ευρώ.
Ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται παραμονές εκλογών στην φυλακή, αποδεικνύοντας ότι είναι πέρα για πέρα αληθινά όσα είχε ομολογήσει ο Τάκης Μπαλτάκος για την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς με ολίγους επίορκους της Δικαιοσύνης. Οι πολιτικοί του καθεστώτος της διαπλοκής, της υποκρισίας και της κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού, αγορεύουν από τα φιλικά τους ΜΜΕ, αποφεύγοντας σαν το λιβάνι την άμεση επικοινωνία με τον Λαό. Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ συνεχίζουν την συνωμοσία σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τον αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από τα Μέσα την έχει άλλωστε ομολογήσει ο μεγκάνθρωπος Πρετεντέρης ως οργανωμένη απάντηση των καθεστωτικών Μέσων στον ριζοσπαστικό λόγο της Χρυσής Αυγής.
Μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, φόβου, ανυπόστατων διλημμάτων και προπαγάνδας των υποτακτικών του Βερολίνου και των Βρυξελλών, η κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι- μαντρόσκυλα του συστήματος, επιχειρούν να υποκαταστήσουν την λαϊκή ετυμηγορία με δημοσκοπήσεις καταφανώς χαλκευμένες, που εμφανίζουν ανύπαρκτα στην κοινωνία μορφώματα ως «εκλεκτούς» του λαού. Σε αυτήν την χώρα όπου ο Αρχηγός και εκλεγμένοι από μισό και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας βρίσκονται στην φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς καν άρση της βουλευτικής τους ασυλίας (Μιχαλολιάκος-Παππάς-Λαγός), τρεις βρίσκονται έγκλειστοι σε κατ’ οίκον περιορισμό (Ζαρούλια-Κουκούτσης-Μίχος) και σε άλλους δύο έχει επιβληθεί το πρωτοφανές, η απαγόρευση του δημοσίου λόγου (Αρβανίτης- Γρέγος) είναι επιβεβλημένο δημοκρατικό καθήκον:
Πρώτον, όσοι δικαστικοί λειτουργοί διαθέτουν ακόμη συνείδηση, να ανατρέψουν άμεσα τους σχεδιασμούς της επίορκης «παράγκας» η οποία έχει καταπέσει στην Ελληνική Βουλή και στην Ελληνική κοινωνία, και να διατάξουν την αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι «με εντολή Σαμαρά».
Σε μια συγκυρία κατά την οποία καταρρέουν οι θεσμοί, η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να αποδείξει έμπρακτα ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να την εμπιστεύονται, και ότι το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να το διαχειρίζονται οι βαρώνοι των ΜΜΕ και μερίδα επίορκων πολιτικών και δικαστικών. Δεύτερον, απέναντι στις Σταλινικές απαγορεύσεις κυβέρνησης και ΜΜΕ που θέλουν να αποκόψουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα από την επικοινωνία με τον Ελληνικό λαό, στερώντας παράνομα από την Χρυσή Αυγή την ισότιμη συμμετοχή στον προεκλογικό αγώνα, ο Ελληνικός Λαός οφείλει να παρακάμψει συστημικές τηλεοράσεις και αργυρώνητους δημοσιογράφους και να πάρει ο ίδιος την ενημέρωση και το μέλλον στα χέρια του.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος πηγαίνει στις εκλογές με την ίδια λεβεντιά, την ίδια ακεραιότητα, με καθαρές θέσεις, και, επιπλέον, με ένα εχέγγυο που δεν διαθέτει κανένα πολιτικό κόμμα ή σχηματισμός: Απέδειξε ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη την οποία μπορεί να εμπιστευθεί ανεπιφύλακτα ο Ελληνικός Λαός. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει το θάρρος να πει την αλήθεια. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που δεν προσκυνά μνημόνια, τοκογλύφους και εθνοπροδοτικές πολιτικές. Και όλα αυτά με τίμημα ακόμη και την ατομική ελευθερία της ηγεσίας της.
Η Χρυσή Αυγή έχει ήδη δικαιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων που την ψήφισαν στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και του 2014, και όσων βλέποντας την αντισυνταγματική και παράνομη πολιτική δίωξη, θα την ψηφίσουν τώρα για να τιμωρήσουν την καταστροφική, αλαζονική διακυβέρνηση των παλαιοκομματικών. Σύντομα θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση η οποία θα αποτελέσει φραγμό στις πολιτικές της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς και του αριστερίστικου συνονθυλεύματος και θα ξαναδώσει στην Ελλάδα και στον Λαό μας Εθνική Ανεξαρτησία, Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια.
Απέναντι σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους, απέναντι στην υποταγή και την προδοσία, η απάντηση είναι μία: Χρυσή Αυγή.


















































http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekloges-me-politikous-kratoumenous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com