Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ «ΧΤΥΠΟΥΣΕ» Ο ΞΗΡΟΣ ...




ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 100 ΚΙΛΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, μετά από την αποκρυπτογράφηση των σημειώσεων που βρέθηκαν στο σπίτι - γιάφκα του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, εκτιμούν ότι θα «χτυπούσε» τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται μέλη της «17 Νοέμβρη», αλλά και της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Η τρομοκρατική επίθεση θα γινόταν, όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στο οποίο θα τοποθετούνταν βόμβα – «μαμούθ» με 100 κιλά εκρηκτικά!
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στο χτύπημα, εκτός του Ξηρού, θα συμμετείχαν και ασύλληπτοι «Πυρήνες», οι οποίοι θα ήταν οπλισμένοι με τα καλάσνικοφ, τα πιστόλια και τις χειροβομβίδες που βρέθηκαν στη γιάφκα στην Ανάβυσσο.
Το μεγάλο ερώτημα, φυσικά, είναι εάν το σχέδιο της επίθεσης περιελάμβανε και σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό.
Ξηρός: Η επανάσταση θα συνεχιστεί
Στο μεταξύ, την επίσκεψη του δικηγόρου του, Φραγκίσκου Ραγκούση, δέχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται από το μεσημέρι του Σαββάτου (03/01/2015).
Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, ο Ξηρός είχε καταλάβει πως παρακολουθείται στενά και θα προσπαθούσε να αποδράσει, ωστόσο οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής δεν του άφησαν τέτοιο περιθώριο.
Ο ίδιος σημείωσε πως ο Ξηρός του εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήθελε η επιχείρηση σύλληψής του να συμβεί βραδινές ώρες, προκειμένου να απέφευγε τυχόν πυροβολισμούς, που ίσως είχαν πλήξει και ανυποψίαστους πολίτες.
Μάλιστα, όπως ο ίδιος σημείωσε στον δικηγόρο του χαρακτηριστικά, ενώ είχε πάντα μαζί του όπλο δεν επιθυμούσε να το χρησιμοποιήσει, αφού όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «δεν είμαι τζιχαντιστής».
ksiros546 1
Ο Χριστόδουλος Ξηρός τόνισε ότι δεν αποδέχεται καμία ενέργεια, που τυχόν του αποδίδεται, για το διάστημα που ήταν φυγάς και δεν πρόκειται να δώσει κάποια πληροφορία στο στάδιο της ανάκρισης ή της προανάκρισης, γιατί ο στόχος του ήταν να διαφεύγει της σύλληψης.
«Όλον αυτό τον καιρό, τον έζησε κάτω από έναν ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας, όπως είχε αντιληφθεί και ο ίδιος. Αυτό δεν του έδωσε τη δυνατότητα καμιάς συνεργασίας ή καμία δυνατότητα για οτιδήποτε. Παρέμεινε μόνος προσπαθώντας να κερδίσει την ελευθερία του, κάτω από έναν κλοιό που ένιωθε να στενεύει καθημερινά. Δηλώνει ότι ο ίδιος, με δικές του προσπάθειες προμηθεύτηκε όλον αυτόν τον εξοπλισμό για τον οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος διάβασε και δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Ανάμεσα σε άλλα, στην ανακοίνωση ο Ξηρός αναφέρει: «Καμία συνεργασία με τους θεσμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δωσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα γιατί είναι κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δοσίλογων Σαμαρά – Βανιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος, ο δικός μας αγώνας.».
Σήμερα (04/01/2015) το απόγευμα ο Ξηρός θα μεταφερθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com