Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ...

Στη δημιουργία του νέου κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».
«Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αντιμετωπιστεί όπως του αρμόζει, ιστορικά, ηθικά, εθνικά και παραταξιακά. Ελεος!» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον πρώην πρωθυπουργό μετά από την ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

 
Στην ίδια συνέντευξη προτείνει τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές, με προγραμματική συμφωνία, στο ίδιο πλαίσιο με το 2012. Όπως τονίζει, οι εκλογές δεν θα κρίνουν μόνο τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό αλλά και την υπόσταση της χώρας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην πρόταση που του παρουσίασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Πολωνία, για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με αντάλλαγμα χρηματοδοτική στήριξη από τους εταίρους. Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν αδιανόητη και επικίνδυνη για την Ελλάδα και με ευρύτερες επιπτώσεις στην ευρωζώνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com