Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

"ΑΙΧΜΗΡΗ" ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Ε. ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ...




Εν μέσω επισκέψεως της τρόικας και σχεδιασμού νέων νομοθετικών πλαισίων για ομαδικές απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων όπως περιέγραψε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο χθεσινό συνέδριο του Economist, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη σε πρωινή εκπομπή του γκεμπελικού ΑΝΤ1 να μιλά στον απλό Έλληνα πολίτη για τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας που αντιμετωπίζει. 
Το αριστερό μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με τα 1.329.600 ευρώ στο "πόθεν έσχες" του αφιέρωσε μεγάλο μέρος του πάντα άφθονου τηλεοπτικού του χρόνου στο μέγα ζήτημα της σκληρής καθημερινότητας, την  αλλαγή συνηγόρου υπεράσπισης από τον Η. Κασιδιάρη και το "ξερίζωμα" της Χρυσής Αυγής. Ο χυδαίος πολιτικός λόγος έχει τα όριά του κ. Παπαδημούλη.
Πρώτον, ο καθένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και δεν μπορείτε να του αποδίδετε το χαρακτηρισμό του ναζιστή ή του εγκληματία. Δεν βρίσκεστε σε λαοδικείο του ΕΑΜ να καταδικάζετε σε θάνατο τους πολιτικούς σας αντιπάλους κύριε κομισάριε. Εξαντλήστε την «ΕΑΜική» σας ευαισθησία πρώτα στις συνιστώσες σας που κηρύττουν την ένοπλη βία!
Δεύτερον, όλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα στην υπεράσπιση. Αυτό το γνωρίζετε στο χώρο σας άριστα, καθώς δεν υπάρχει τρομοκράτης και αναρχικός που να μην έχετε σπεύσει στο ΣΥΡΙΖΑ να τον υπερασπιστείτε. Συνεπώς, δεν μπορείτε να αρνείστε το δικαίωμα αυτό σε κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Τρίτον,  βρίσκεστε εκτός της σκληρής πραγματικότητας κ. Γ’ Αντιπρόεδρε του ευρωκοινοβουλίου. Ίσως η αντίληψη σας για τα προβλήματα των απλών πολιτών να περιορίζεται από τα 499.000 ευρώ σε καταθέσεις και τα 830.600 ευρώ σε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο που διαθέτετε. Δεν σας ενημερώνει σωστά τουλάχιστον η σύζυγός σας από την εμπειρία της στις φτωχογειτονιές της Φιλοθέης και του Ψυχικού που κατέβαινε σαν υποψήφια δήμαρχος πριν λίγους μήνες;  
Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό που σας έδωσε εντολή εκπροσώπησής του στο ευρωκοινοβούλιο, στερείστε της διάθεσης και των ικανοτήτων να προασπίσετε τα συμφέροντα του απλού Έλληνα πολίτη.
Αντιστράτηγος Ε.Α
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής
Συναδινός Ελευθέριος
















/www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com