Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Συνέδριο της Δημοκρατική Παράταξης το Σεπτέμβριο - Ούτε το όνομα ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρουν πλέον!!!






Την πραγματοποίηση συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης στο τέλος Οκτωβρίου αποφάσισε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Με αυτοοργάνωση από τη βάση και διατηρώντας την αυτονομία του κόμματος τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα προετοιμάσουν το συνεδριο. Στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου θα μετέχουν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και Κινήσεις και κόμματα που συγκρότησαν την «Ελιά»
 
Η απόφαση έχει ως εξής:
 
Εγκρίθηκε με ευρύτατη  πλειοψηφία από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ η πρόταση που παρουσίασε εκ μέρους του προεδρείου της ΚΠΕ ο Γιάννης Κουτσούκος όσον αφορά το πολιτικό πλαίσιο και το ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
 
Αναλυτικά:
 
Ψηφίζουμε επί του πολιτικού πλαισίου με την ανάλυση της συγκυρίας, των προτεραιοτήτων και των στοχεύσεων στο πολιτικό επίπεδο, σε σχέση με τη συγκυρία καθώς και τις εξελίξεις όπως προέκυψαν από την εισήγηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.
 
Ψηφίζουμε επί της απόφασης του Πολιτικού Συμβουλίου, όπως την περιέγραψε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, και την παρουσίασε συνοπτικά σε άξονες ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Νίκος Ανδρουλάκης.
 
Στην απόφαση της ΚΠΕ συμπεριλαμβάνονται όλες οι διευκρινιστικές προτάσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.
 
Συγκεκριμένα:
 
- Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την απόφαση του Συνεδρίου και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη συμπαράταξη των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής  Παράταξης.
 
- Με αυτοοργάνωση από τη βάση σε τοπικό και κοινωνικό επίπεδο και με γνήσιες δημοκρατικές διαδικασίες αντιπροσώπευσης, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου, ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.
 
- Συγκροτείται Εθνική Οργανωτική Επιτροπή από το Πολιτικό Συμβούλιο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στελέχη των κομμάτων και των κινήσεων της Ελιάς, στελέχη των κομμάτων και κινήσεων  της κεντροαριστεράς που θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας και θα θελήσουν  να μετάσχουν σε ισότιμη βάση, στελέχη της κοινωνίας των πολιτών, προσωπικότητες του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου και της Κεντροαριστεράς, προκειμένου να οργανώσει μια ανοικτή  διαδικασία βάσης μέσα από την οποία θα οδηγηθούμε στο Συνέδριο.
 
- Στην πορεία αυτή, το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική και οργανωτική του αυτονομία:
1. Συμμετέχει και υποστηρίζει ενεργά με τα στελέχη του και τα μέλη του την πορεία αυτή.
2. Ανασυγκροτεί τα όργανά του σε τοπικό, νομαρχιακό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο όπως και τα κοινωνικά του δίκτυα.
3. Με τις διαδικασίες της Συνδιάσκεψης στις 2 και 3 Σεπτέμβρη και τον κοινωνικό διάλογο με τους φορείς ενόψει της ΔΕΘ, συμβάλλει με επεξεργασμένες θέσεις και με προτεραιότητα τα θέματα της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής στο διάλογο προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
4. Είναι αυτονόητο ότι το ΠΑΣΟΚ με τα όργανά του θα εκτιμήσει την εξέλιξη αυτής της πορείας, όπως κάνει μέχρι σήμερα.
 
 
 












defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com