Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ !!!



Αποσπάσματα από τηλεφωνικές συνομιλίες που «καίνε» τον Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας υποσχέθηκε να μεσολαβήσει για να βοηθήσει ανώτατο δικαστικό να τοποθετηθεί σε υψηλή θέση στο Μονακό, ενώ στη συνέχεια άλλαξε γνώμη.
Σύμφωνα με τα αποσπάσματα των συνομιλιών αυτών, ο Σαρκοζί και ο δικηγόρος του Τιερί Ερζόγκ αναφέρονται επανειλημμένως στην επιθυμία του ανώτατου δικαστικού Ζιλμπέρ Αζιμπέρ, ο οποίος κατείχε θέση στο Εφετείο, να διοριστεί σε υψηλό πόστο στο Μονακό.
«Θα τον βοηθήσω» φέρεται να λέει ο Νικολά Σαρκοζί στον Τιερί Ερζόγκ στις 5 Φεβρουαρίου, σε κινητό τηλέφωνο που έχει αγορασθεί με πλαστά στοιχεία. «Εγώ θα τον προωθήσω... Τηλεφώνησέ του σήμερα και πες του ότι εγώ πηγαίνω στο Μονακό και ότι θα δω τον πρίγκιπα».
Στις 24 Φεβρουαρίου, σε νέα επικοινωνία, ο Νικολά Σαρκοζί λέει στον δικηγόρο του: «Μπορείς να του πεις ότι θα κάνω το διάβημα προς τον πρόεδρο της κυβέρνησης (Μονακό) αύριο ή μεθαύριο».


















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com