Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Αποκαλυπτήρια Επιτύμβιας Πλάκας προς τιμήν του πεσόντα Αεροπόρου Ανθυποσμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Κραββαρτόγιαννου ...





Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκαν, στο χωριό Ευαγγελισμός του νομού Ηρακλείου Κρήτης, τα αποκαλυπτήρια επιτύμβιας πλάκας, κατάθεση στεφάνων και επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του πεσόντα Αεροπόρου Ανθυποσμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Κραββαρτόγιαννου, ο οποίος κατέπεσε στην περιοχή με αεροσκάφος F-84F της 340ΜΒ/115 ΠΜ στις 11 Αυγούστου 1975.
Στην τελετή παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά, η οικογένεια του πεσόντος καθώς και οι τοπικές πολιτειακές, θρησκευτικές και στρατιωτικές Αρχές.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της 133 Σμηναρχίας Μάχης και του Δήμου Μινώας Πεδιάδας.























http://www.haf.gr/el/news.asp?id=9077

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com