Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Προσπαθεί να παραμείνει χρήσιμος για τη συγκυβέρνηση ο Κουβέλης ...




Άνοιγμα προς τα κόμματα της κεντροαριστεράς αλλά και της αριστεράς που θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μέσω δήλωσής του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
 
Ο κ. Κουβέλης σημειώνει πως η κοινωνία έχει ανάγκη για μία «νέα προοδευτική διακυβέρνηση», στην οποία έχουν θέση «όλοι όσοι αντιπαρατίθενται στις συντηρητικές πολιτικές και συμφωνούν στη θέση ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ».
 
Επισημαίνει πως οι δυνάμεις του χώρου πρέπει να αναζητήσουν «προγραμματικές συμπτώσεις» και «προγραμματικές συμφωνίες», από τις οποίες θα προκύψει ένα «εναλλακτικό κυβερνητικό σχέδιο».
 
Σε μία έμμεση αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης τονίζει πως η κεντροαριστερά θα πρέπει να είναι «αυτόνομη» και «απεξαρτημένη από τη στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ», ενώ από την πλευρά της η αριστερά θα πρέπει να «απαλλαχθεί» από τον «λαϊκισμό».
 
Τέλος, υπογραμμίζει ότι ο διάλογος «δεν μπορεί να γίνει σε κενό πολιτικής», αλλά πρέπει να αφορά και το «σήμερα», τη συζήτηση «για την πορεία της χώρας και τη ζωή των πολιτών».
 
 
 







defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com