Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Οι Αρχηγοί "της σιωπής" που σύντομα θα ΄ναι Επίτιμοι των 1000 ευρώ και χωρίς Μετοχικά! ...



Στα “κάγκελα” εν μέσω θέρους οι απόστρατοι αλλά και οι εν ενεργεία για τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης για τα Μετοχικά. Τα οποία όπως όλα δείχνουν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο …μας αποχαιρετούν!

Το καλοκαίρι θα είναι θερμό.

Παρά τις διαβεβαιώσεις, παρά τις μελέτες που ετοιμάζονταν από ιδιωτικές εταιρείες για την “βιωσιμότητά” τους όλα φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένα . Αποφάσεις που έχουν επιβληθεί από τη τρόϊκα χωρίς την παραμικρή ένδειξη αντίστασης. Όλες λοιπόν οι δημόσιες διαβεβαιώσεις αποδεικνύονται απλά “φούμαρα”.

Θα πρέπει να εκπλήσσονται οι απόστρατοι αλλά και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί; Όχι βέβαια αν θυμηθούμε τι έχει προηγηθεί στα χρόνια των περικοπών. Πάντα οι καθησυχαστικές δηλώσεις προηγούνταν των άγριων περικοπών.

Αυτό που εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση και δεν …συνηθίζεται με τίποτα είναι το γεγονός ότι η στρατιωτική ηγεσία δείχνει να συνεργάζεται απόλυτα στην λογική του παραλόγου που οδηγεί σε διάλυση. Κι όχι μόνο μέσω της σιωπής.

Οι πληροφορίες ότι στο ΓΕΕΘΑ υπάρχει έτοιμο σχέδιο πακέτου μέτρων που έχουν να κάνουν και με την βαθμολογική εξέλιξη των στελεχών και “ισοφαρίζουν” την απόφαση του ΣτΕ, διαρκώς εντείνονται. Και το ΓΕΕΘΑ σε αντίθεση με την διάψευση μέσω twitter για τα όσα ακούστηκαν για νέο μισθολόγιο δεν …ρισκάρει να εκτεθεί και μ΄ αυτό το θέμα. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να μάθουμε και αυτό το “πακέτο”.

Στο ερώτημα γιατί οι Αρχηγοί δεν αντιδρούν έστω και με ένα δημόσιο ερώτημα για τα όσα λέγονται ,ακούγονται και τελικώς δυστυχώς γίνονται οι απαντήσεις μπορεί να διατυπώνονται με διαφορετικό τρόπο αλλά έχουν το ίδιο νόημα. Η έλξη που ασκεί η όποια εξουσία είναι πολύ πιο έντονη από την απλούστατη πραγματικότητα. Που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι σε λίγους μήνες οι Αρχηγοί που σήμερα επιλέγουν την σιωπή θα είναι Επίτιμοι Αρχηγοί των χιλίων και κάτι ευρώ. Και χωρίς Μετοχικά Ταμεία!

Και δεν θα ΄χουν τη δυνατότητα να πουν κουβέντα χωρίς να υποστούν τη χλεύη όσων σήμερα αναμένουν αντίδρασή τους.

















onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com