Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ MΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;





Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούν κύκλοι του Μαξίμου, επίκειται νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, η οποία λένε πως θα είναι θεσμική και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.
Οι πληροφορίες μιλούν για κίνηση που θα προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον χρόνο των εκλογών ενώ παράλληλα θα εντάξει στον διάλογο για την αλλαγή Συντάγματος και την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να επιστρέψουμε σε ένα αναλογικότερο σύστημα και μάλιστα με την κατάργηση του πλαφόν του 3% που δημοσκοπικά τουλάχιστον φαντάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο για την είσοδο της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή.
Η κίνηση για αλλαγή εκλογικού νόμου ουσιαστικά θα αποτελέσει το "τυράκι" για τη ΔΗΜΑΡ.
Με δεδομένη τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η όλη προσέγγιση έχει μπλοκάρει στο γεγονός ότι η Κουμουνδούρου επιθυμεί διάλυση της ΔΗΜΑΡ ώστε να μην χαθεί το μπόνους των 50 εδρών του πρώτου κόμματος.




























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com