Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ και οικογένειες ΘΡΗΝΟΥΝ πάνω από τα μνήματα…Πάνω από 4000 αυτοκτονίες έφερε η κρίση! .....


Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές…. και ευχές και κουραφέξαλα στέλνουν τα κόμματα και οι λοιποί και όλοι τους όσοι τρώνε με χρυσά κουτάλια. Αυτοί που δολοφόνησαν …. τους απελπισμένους Έλληνες… εκείνους που έβαλαν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν άντεξαν την πραγματικότητα του 2014… την πραγματικότητα της Νέας Ελλάδας… των δανειστών , των καλών και των κακών. Τα μνήματα γεμίσανε το ακούει κανείς; Αυτοκτονίες στο κόκκινο το 2014.
Πατέρες , μανάδες , γονείς, παππούδες , άνθρωποι απελπισμένοι που βρήκαν τη λύση στο “τέλος” ….. θηλιά στο λαιμό για εκείνους όχι η οικονομική κρίση αλλά ο εξευτελισμός τους από τη μια στιγμή στην άλλη…. Από βασιλιάδες έγιναν παρακατιανοί, ζητιάνοι, κουρελιασμένες ψυχές και άνθρωποι δίχως παρόν και μέλλον. Κι όσοι δεν είχαν δύναμη και κουράγιο να αντέξουν όσα έφεραν αυτοί οι καταραμένοι που βρίσκονται στη Βουλή… έδωσαν μια και πέρασαν στην αιωνιότητα. Κι έμειναν πίσω οι οικογένειές τους να μαζεύουν τα κομμάτια τους …. Χριστούγεννα στα νεκροταφείο για πολλές οικογένειες αυτόχειρων της χρονιάς που πέρασε.








































http://www.makeleio.gr/?p=238968

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com