Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΗ ΠΤΔ: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!


Ποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι έλαβαν τηλεφωνήματα για… να το ξανασκεφτούν…

Άγριες διαστάσεις έχει λάβει πλέον η επιχείρηση μαντρώματος βουλευτών, σε μια απέλπιδα προσπάθεια των κυβερνητικών εταίρων να πιάσουν το «180» στην τελευταία ψηφοφορία, της Δευτέρας (29/12/2014).
Μπορεί μεν οι Σαμαράς και Βενιζέλος και τα συστημικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ που τους αβαντάρουν να κατηγορούσαν τον Αλέξη Τσίπρα ότι θέλει να βρει αποστάτες και να… εξαγοράσει βουλευτές όταν είχε –προ πολλών μηνών- ζητήσει από βουλευτές να καταψηφίσουν επώδυνα για το λαό μέτρα και σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν ανοιχτή η πόρτα της συνεργασίας (θυμάστε τα πρωτοσέλιδα ιστορικού συγκροτήματος κι όχι μόνο;), αλλά τώρα όλοι αυτοί θεωρούν θεμιτό να «αποστατήσουν» (με τη δικιά τους τότε λογική) βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ τους ανεξάρτητους τους θεωρούν έτσι κι αλλιώς… αγόμενους και φερόμενους απ’ τη συγκυβέρνηση!


Πράγματι, βουλευτές των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι έχουν αρχίσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  να δέχονται τηλεφωνήματα όχι βέβαια για… ευχές, αλλά για «πιέσεις» προκειμένου να… «το ξανασκεφτούν», να ψηφίσουν για Πρόεδρο το Σταύρο Δήμα  να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Τα τηλεφωνήματα αυτά έγιναν τις προηγούμενες –κυριολεκτικά- ώρες.
Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες κάποια απ’ αυτά τα έκαναν… αυτοπροσώπως οι Αντ. Σαμαράς και Β. Βενιζέλος, ενώ ορισμένα άλλα γαλάζια και πράσινα στελέχη είχαν αναλάβει ορισμένους άλλους!
Έκαναν δηλαδή την τιμή σε βουλευτές να έχουν μια απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρό του…
Οι βουλευτές οι οποίοι είχαν αυτή την… τιμή ήταν:

• Απ’ τους ΑΝΕΛ οι Μαρ. Ουζουνίδης (ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει κάνει επαμφοτερίζουσες δηλώσεις…), η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά.
• Απ’ τη ΔΗΜΑΡ οι Ν. Τσούκαλης, Θ. Ψύρρας. Επίσης η Νίκη Φούντα, η οποία αποχώρησε απ’ τη ΔΗΜΑΡ λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία, αλλά παρόλα αυτά ψήφισε «παρών».
• Απ’ τους ανεξάρτητους οι Β. Καπερνάρος, Β. Πολύδωρας, Π. Τατσόπουλος, Μ. Ανδρουλάκης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Π. Μουτσινάς!

Κατά τις πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα αυτού του «σαφάρι» είναι πενιχρά.
Ωστόσο οι προσπάθειες συνεχίζονται. Και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί…
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ενδεικτικά του πανικού και του ελλείμματος στρατηγικής των κυβερνητικών συνεταίρων είναι και τα σενάρια που διαρρέονται τις τελευταίες ώρες απ’ τα στρατηγεία τους.
Σύμφωνα με αυτά, επίκειται, λέει, νέα πρωτοβουλία του Αντ. Σαμαρά, αλλά με άγνωστο ως τώρα περιεχόμενο!
Κάποιο άλλο κέντρο του Μαξίμου κάνει λόγο για πρωτοβουλία για… την απλή αναλογική, με τη λογική να στριμωχτεί, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αλλά την ίδια στιγμή άλλο κέντρο του Μαξίμου διαψεύδει αυτή την πρωτοβουλία, επειδή, λέει, θα δείξει ηττοπάθεια!
Επίσης άλλες διαρροές κάνουν λόγο και για… δημόσια πρωτοβουλία του Β. Βενιζέλου. Άλλου τύπου αυτή. Υπέρ, λέει, της ενότητας του ΠΑΣΟΚ και κατά του ΓΑΠ!
Θα δούμε πολλά ως τη Δευτέρα…

 







































































newsbomb.gr/politikh/news/story/537200/eklogi-ptd-to-maximoy-arxise-ta-tilefonimata-se-voyleytes#ixzz3N0Ca9USv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com