Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ--Άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια! Αναζητούν ένα κομμάτι ψωμί!!!


Οι Έλληνες που στεκανε αγέρωχα και υπερήφανα πριν κάποια χρόνια…. σκύβουν το κεφάλι…. γονατίζουν και χάνουν κάθε περηφάνια. Με τα χέρια δεμένα λόγω οικονομικής δυσχέρειας κάποιοι συμπολίτες μας φτάνουν στο σημείο να ψαχουλεύουν στα σκουπίδια μήπως βρουν κάτι να φάνε. Φορολογούμενοι πολίτες…. όχι κουρελίδες , όχι αλλοδαποί, όχι άστεγοι…. αλλά Έλληνες που δεν τους φτάνουν τα χρήματα για φαγητό και θέρμανση… και περιμένουν να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ…. και να αναζητήσουν κάτι που να τρώγεται…..
Καλύπτουν με μαντίλες τα πρόσωπά τους…… ντρέπονται , λυπούνται….. αναπολούν παλιές εποχές. Ψάχνουν να φάνε γιατί πεινούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
Και την ίδια ώρα ο Σαμαράς από την έπαυλή του ψάχνει "προδότες και αποστάτες"…. ψάχνει τρόπο να παραμείνει στην κυβέρνηση με κάθε τρόπο…. αφού είναι πολλά τα λεφτά Άρη…. Είναι πολλά αλλά δεν φτάνουν για όλους. Ποια επόμενη μέρα; Ποια αλλαγή; Κάποιοι δεν ζουν ούτε το τώρα και Σαμαροβενιζέλοι μιλούν για το αύριο.
Κόσμος που έχασε τα σπίτια του, τις περιουσίες του λόγω χρεών στο δημόσιο…. έχασαν τα πάντα… ακόμα και τη περηφάνια τους. Αυτά είναι τα προβλήματα…. όχι αν θα βρεθούν 180 σε σύνολο….. για να δουν πώς θα συνεχίσουν να τα τρώνε…. Υπάρχει και φιλότιμο ρε… αλλά σίγουρα εσείς δεν ξέρετε από αυτά!


























 http://www.makeleio.gr/?p=240595

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com